Ervaringen

Michilsen Wonen / Ervaringen

Advies woning

Ons vorige huis in Apeldoorn is door Michilsen Wonen volledig ingericht met al onze wensen voor wat betreft stijl en kleursetting, met respect voor de jarendertig vrijstaande woning, die zojuist aangekocht in 2002, net volledig gemoderniseerd, was opgeleverd. Een intake gesprek met Nelleke in de tuin in dat voorjaar leverde een jarenlange samenwerking op, gekenmerkt door deskundige advisering en uitstekende kennis van het materiaal. Toen onverwacht er een kans kwam om ons vertrouwde huis te verkopen en er een plotselinge verhuizing voor de deur stond in augustus 2019 bleef deze niet aflatende steun en inzicht een kans om ook ons appartement in Rotterdam door haar te laten herinrichten. We genieten daar nog steeds van.

De gordijnen hangen prachtig.

De 'gordijnen' hangen prachtig; gisteren kwam een vriendin op bezoek en zij vond ze ook schitterend. Zo mooi als de zon door de 'witte' heen schijnt. En de "mist" boven is gewoon chique!

Elke dag geniet ik.

Elke dag geniet ik van de mooie kastdeuren. Nog bedankt voor het vakmanschap! Hartelijke groet, Ans

Een huis tot een thuis maken

Een huis tot een thuis maken. Dat is de kracht van Nelleke Michilsen en haar team Deskundig, persoonlijk en verrassend interieuradvies. 'Less is more', creëert meer rust dan ik vantevoren zelf ooit had kunnen bedenken. Smaakvol en passend binnen mijn budget.

Een nieuw huis een nieuw begin!

Een nieuw huis een nieuw begin. Maar hoe maak ik en mooie samenhang in het huis en is het mijn huis? Met deze vraag kwam ik bij Michilsen binnen. Geweldig hoe ik daar ben geholpen. De basis was de kleur van de vloer zo kwamen we bij de kleuren van de muren. Aangegeven welke stijl ik mooi vind. En zo zijn we tot een prachtig een stijlvol interieur gekomen. Mijn nieuwe aanwinst is een hocker, op maat gemaakt in de stof van de bank. Mijn dank aan Nelleke en haar team, super.

Op slag verliefd!

Op internet zagen wij het wandkleed 'old Doors' van Urban Cotton Amsterdam. Wij waren op slag verliefd op dit wandkleed. Wij zijn uiteindelijk terecht gekomen bij Michilsen Wonen in Apeldoorn. Zij adviseerden /leverden ons ook een platte aluminium lat exact op maat. Inderdaad zeer effectieve methode. Het wandkleed hangt zo mooi zeer dicht tegen de muur. En "staat" nu als decoratie achter onze bank in de huiskamer. Het wandkleed werd netjes voor ons uitgepakt in de winkel en er werd zelfs op de tafel geklommen zodat wij konden zien hoe het zou hangen aan de muur. Wat een vriendelijk service en adviezen. Het wandkleed 'old Doors' heeft inderdaad een warme kleur van hout gecombineerd met de stalen deurgrepen. Dit geeft echt die urban, maar zeker ook bohemian feel aan je interieur. Dit wandkleed staat fantastisch. Geeft ook een mooi hoog ruimtelijk extra effect van onze woonkamer. Niet alleen de 'Old door's maar ook de verpakking box straalt kwaliteit uit. Heel chique verpakt. ? We houden jullie website en facebook pagina in de gaten voor de nieuwe collecties en komen vast weer een keer langs voor nieuwe woninginrichting inspiratie en vakkundige adviezen.

Prachtige metamorfose!

We kwamen voor de mooie muurverf van Pure & original en het eindresultaat is dat onze huiskamer een metamorfose heeft ondergaan. Mede door de goede adviezen van Nelleke en Ivo. Alles werd op elkaar afgestemd. Niets was te veel. Een combinatie van een upgrade van onze eigen spullen met de nieuwe meubels, vloerkleed, lampen., kast en Urban Cotton wandkleed van Michilsen heeft een prachtige kamer opgeleverd . Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Jan en Karin

Tijdens onze zoektocht...

Tijdens onze zoektocht naar een speciaal behang kwamen we bij Michilsen wonen terecht omdat ze daar als enige het merk hadden die wij zochten. We hadden altijd zoiets van als je daar naar binnen gaat kom je platzak naar buiten. Maar het tegendeel bewees zich. We werden ontvangen door Nelleke, een erg enthousiaste moderne dame met gevoel voor stijl en styling. Na 2 uur te hebben gepraat over van alles en nog wat, hebben we besloten om met ze in zee te gaan.

Top stylisten!

Top stylisten die luisteren naar de wensen én budget van de klant. Actie, reactie! Zo fijn!! Heel blij met jullie!

Uitstekende service

Uitstekende service bij Michilsen Wonen. Geen gedoe maar gewoon meedenken en een oplossing vinden, zoals het hoort. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!

Complimenten

Ik krijg zo veel complimenten van mensen. Maar het mooiste compliment dat ik Michilsen wonen kan geven, is dat ik me nu helemaal thuis voel in mijn huis.'' Gr.

Compliment

Ik ben tevreden over jullie werk en kom zeker terug!