Gordijnen & Stoffering

Michilsen Wonen / Gordijnen & Stoffering

Creëer de gewenste sfeer in uw woning
Vloerbedekking en raambekleding zijn belangrijke sfeerbepalers. U kunt bij ons terecht voor de stoffering van uw hele woning. Wij hebben een grote collectie stalen van alle mogelijke vloerbedekking, karpetten, gordijnen, vouwgordijnen en shutters van o.a. Jasno, Zonnelux, Headlam, Vadain en Inside. Onze stylisten en stoffeerders geven u deskundig advies. Daarbij houden wij rekening met wat mooi is en ook wat praktisch is in uw woonsituatie.

Uiteraard kunt u rekenen op onze uitgebreide service: wij komen bij u thuis inmeten, zorgen ervoor dat gordijnen en shutters op maat gemaakt worden en hangen ze ook op. Ook het leggen van vloerbedekking en harde vloeren kunnen wij voor u verzorgen.

Wist u dat Michilsen Wonen ook Zwoosch en Zteddie stoffen verkoopt? Zwoosch is bekend om haar diversiteit aan interieurstoffen. Bij ons vindt u niet alleen linnen, bloemprints, zijde, jacquards, damast en embroideries, maar dan ook nog eens tegen een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Voor een uitbundig interieur, een ingetogen interieur, een project, bij ons bent U altijd aan het juiste adres.Verder is Zwoosch bijzonder trots op haar eigen merk: Zteddie Homeland, vernoemd naar dochter Teddie. Meer informatie? Neem eens een kijkje op www.zwoosch.nl

Een aantal bijzondere merken waarvan wij dealer zijn:
Dussk
Roger Oates
Inside
Sanderson
Harlequin
Headlam
Lifestyle
Zonnelux
Jasno Shutters
Pure & Original
Zwoosch