Nieuws

Michilsen Wonen / Nieuws

Michilsen wonen 50 jaar sfeervol en betaalbaar, 11 en 12 oktober houden wij onze jaarlijkse inspiratiedagen

11 en 12 oktober zijn onze jaarlijkse inspiratiedagen. Kom langs in de winkel om te zien wat we nu allemaal te bieden hebben na de restyling. We hebben veel nieuwe producten, materialen en stalen in de winkel. Laat je verassen en kom gezellig langs! Daarnaast laat Christina zien hoe zij te werk gaat en hoe zij haar prachtige servies maakt. Je kan haar ondertussen ook vragen stellen.

Mocht je inspiratie zoeken voor jou interieur, dan kunnen we een intakegesprek doen. Laat je verassen met een vernieuwend interieur door onze stylisten. We zien je dan!

Squid raambekleding

Op zoek naar iets meer privacy? Een koele plek op kantoor? Of naar een strakker alternatief voor de klassieke glasgordijnen? “Voor elk van deze herkenbare situaties vormt Squid dé oplossing”

“Het is een gloednieuwe manier om je raam eenvoudig en toch heel stijlvol te bekleden. De transparante, zelfklevende stof van Belgische makelij beschermt je privacy en maakt het koeler tijdens te hete zomerdagen!” Inside gespecialiseerd in raamdecoratie vouwgordijnen- en houten blinds: Naast gordijnen leveren ze sinds kort een heel ander soort raam bekleding  Squid.

“Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, is veel stijlvoller dan raamfolie of glasgordijntjes en bovendien buitengewoon efficiënt.”

Squid is een zachte, transparante stof die het mogelijk maakt naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen wel belemmert. Het effect van Squid kan je het best vergelijken met dat van het klassieke glasgordijn: toevallige passanten kunnen overdag niet naar binnen gluren terwijl jij wél naar buiten kan kijken. Natuurlijk daglicht blijft daarentegen integraal binnenkomen, waardoor de ruimte even lichtrijk blijft. Met Squid blijft dus zowel het uitzicht als je privacy ongestoord.“Squid is de enige raambekleding die je op elk soort raam kan installeren, ongeacht het type glas, de vorm of de grootte. Ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Een dakraam? Een veranda of glazen koepel? Zolang het glas is, past Squid erop. Bovendien heb je geen gordijnrail of optrek systeem nodig, dat maakt de installatie heel simpel. Een andere look? Squid verplaatsen? Het textiel kan verwijderd en verplaatst worden, zonder sporen achter te laten of aan kleefkracht te verliezen op een ander oppervlak”, aldus Nelleke Michilsen.

“De unieke textuur van de stof maakt ook het onderhoud erg eenvoudig: Squid is gemakkelijk te reinigen, zelfs hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden. Het textiel is daarnaast hitte- en vochtbestendig. In een laboratorium werd Squid blootgesteld aan zware zonne-intensiteit en een luchtvochtigheid van 99%. Het resultaat? De kleefkracht van de lijm werd niet aangetast. Dus ook in ruimtes waar écht geleefd wordt, zoals in de keuken of badkamer, vormt Squid de ideale raamdecoratie.”

Tijdens hete zomerdagen kan het al eens te warm worden in huis of op kantoor. Squid werkt zonwerend en kan zo de gevoelstemperatuur met minstens 3°C doen dalen. Dit komt doordat het textiel een deel van het zonlicht reflecteert en zo de warmte tegenhoudt nog voor die binnenkomt. Afhankelijk van de gekozen Squid-kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. Squid is er in 5 prachtige tijdloze kleuren.

Verkrijgbaar bij:  Michilsen wonen à la carte 1.30 m. breed à € 59.00 per meter of een gedeelte ervan.

Brynxz

Brynxz staat weer met een advertentie in Landelijk wonen….

Uw tafelblad weer als nieuw

De hele maand April en Mei hebben wij een actie voor het schuren, lakken en of in de olie zetten van tafelbladen. Dit kan al vanaf € 225,00 (Afhankelijk van de maat van het tafelblad) Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie.

Tel: 055 360 32 14 of email: info@michilsenwonen.nl

Muggen en vliegen buiten houden met de nieuwe horren van zonelux

De tijd van het mooie weer is langzaam aangebroken. Dat betekent dat de deuren en ramen weer worden open gezet en de insecten weer vrij spel hebben om naar binnen te vliegen. Dus het wordt weer tijd om horren te plaatsen en laten wij die nou net hebben in allerlei soorten en maten van plisséhordeuren tot inzethorren wij hebben ze allemaal in onze Zonnelux collectie. Kom dus gauw langs en profiteer van onze Zonnelux horacties t/m 30 juni.

Nieuwe Hoff banken in het assortiment

2 zits bank al verkrijgbaar vanaf € 1441,00

Bank is voorzien van een losse hoes, maar kan eventueel ook vast gestoffeerd worden

Uiteraard is de bank er in diverse afmetingen en is ook als hoekbank of fauteuil te verkrijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bank Hoff