Pure & Original

Michilsen Wonen / Pure & Original

Pure & Original maakt voor u mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten gebruiken zij voor het maken van uw verf. Natuurlijk voldoet Pure & Original aan de strengste wettelijke bepalingen en milieu-eisen. Alle verfsoorten worden gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleuren en uitstraling geven en niet te vergeten de super goede dekkracht. De Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Pure & Original biedt u behalve een uitgebreide collectie binnen- en buiten verven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. Meer dan 140 kleuren, in de kleurenfolder, met handgeschilderde pastilles, staat voor u de meest recente kleurencollectie.

Verfsoorten:

Kalkverf, Fresco (Download PDF)
Krijtverf, Classico (Download PDF)
Vloerverf, Floorpaint (Download PDF)
Waterbasis, Traditional (Download PDF)
Muurprimer  (Download PDF)
Wallfix (Download PDF)
Traditional paint oil based  (Download PDF)
Ontvetter (Download PDF)
Omniprim Grondverf op waterbasis (Download PDF)
Marrakech Walls (Download PDF)
Licetto, Reinigbare matte muurverf (Download PDF)
Kalkzeep (Download PDF)
Kalei Quartz (Download PDF)
Kalei Calx (Download PDF)
Fresco Special Fix (Download PDF)
Deadflat Eco Sealer (Download PDF)

Bent u op zoek naar een kleurenkaart? Deze hebben wij voldoende op voorraad in onze winkel te Apeldoorn. Kom gerust eens langs en laat u informeren over alles m.b.t. Pure & Original. Benieuwd naar het fabrieksproces? Neem hieronder een kijkje binnen bij de fabriek waar Pure & Original gemaakt wordt.